keyvisual 1 keyvisual 2 keyvisual 3 keyvisual 4 keyvisual 5
Home > MaximoDirect
MaximoDirect
Met de basistraining Maximo leert u snel de beginselen van Maximo EAM kennen. Na uw inschrijving ontvangt u direct unieke inloggegevens zodat u snel aan de slag kunt met de training. U doorloopt thuis of op de werkplek het trainingspakket via internet.

Door de praktijkgerichte voorbeelden en vele oefeningen in Maximo raakt u snel bekend met de functionaliteiten van het programma. Geen andere aanbieder van een Maximo training biedt u een zo toegankelijke training aan als MaximoDirect doet. De cursus via internet volgt u overal, waar en wanneer het u uitkomt. De training sluit u af met een korte test, zodat u voor uzelf kunt zien op welk niveau uw kennis zit. De training en test is gedurende drie maanden voor u onbeperkt toegankelijk, wat betekent dat u zo vaak kunt oefenen als u wilt.

Momenteel zijn er trainingen beschikbaar in een drietal versies van Maximo. Zodra Maximo een upgrade doet, zal ook voor de nieuwe versie een training komen. Kijk op www.maximodirect.nl
Waarom een Maximo training van MaximoDirect
Maximo EAM is veelzijdige Asset management software dat vele functionaliteiten kent. De basistraining Maximo biedt u de mogelijkheid om kennis te maken/ervaring op te doen met deze functionaliteiten van Maximo. U kunt de training overal volgen via het internet, waar en wanneer het u uitkomt. U kunt op elk moment stoppen en later weer verder gaan waar u was gebleven. Zo is de training van MaximoDirect gemakkelijk en snel.
Contact
Postadres:
NoMondai B.V.
Schipholweg 655
1175KR Lijnden

T: +31 (0)23 576 32 16
M: +31 6 234 132 12
@:
Planning