keyvisual 1 keyvisual 2 keyvisual 3 keyvisual 4 keyvisual 5
Home > Nieuws
Nieuws

Veranderingen in uw organisatie.

30-01-2018

Hoe speelt uw organisatie in op veranderingen?

Wanneer er veranderingen doorgevoerd moeten worden komen best lastige kwesties zoals ‘hoe doe ik dat als werkgever’ of ‘wat houdt het in voor mijn werknemers, bestaan hun functies nog wel over een paar jaar?’ aan tafel. Daarom dacht ik, ik draai de vraag om: wat heeft u tot nu toe al gedaan om in te spelen op veranderingen?

Ik noem het doorvoeren van veranderingen in een bedrijf namelijk bij voorkeur ‘lerend werken’. Want wie als organisatie niet regelmatig anticipeert op veranderingen krijgt het steeds lastiger. Dit betekent dat tijdens werk is er altijd iets te leren is. Ik ben van mening dat een heldere strategische koers en bedrijfsstrategie essentieel zijn om in de organisatie een toekomstbeeld te schetsen en medewerkers een toekomstperspectief te bieden.

Het valt mij op dat veel mensen bang zijn voor veranderingen. Wanneer alles overhoop wordt gegooid en dagelijkse rituelen weg vallen slaat de onzekerheid toe. Ik ben er van overtuigd dat met goede voorbereiding en een luisterend oor voor werknemers elke angst en tegenstand kan worden opgevangen. Veranderingsprocessen hoeven geen berg te zijn waartegen opgekeken wordt, u mag ze zien als middelen om de top juist te bereiken!
Wilt u weten hoe dat kan? Neem contact met ons op voor meer informatie, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Contact
Postadres:
NoMondai B.V.
Folkert Postlaan 9
1391 AV Abcoude

T: +31 294 283557
M: +31 6 13703886
@: