keyvisual 1 keyvisual 2 keyvisual 3 keyvisual 4 keyvisual 5
Home > Nieuws
Nieuws

Overname NoMondai door Compris Consulting

29-01-2021
Compris Consulting Legt Focus Op Asset Data Management Door Overname NoMondai

Door toenemende vraag op het gebied van Asset Data Management heeft Compris Consulting besloten om kennispartij NoMondai over te nemen. Voormalig eigenaar en managing consultant Alfons Kemper komt in dienst bij Compris en voegt met zijn jarenlange ervaring op het gebied van CMMS implementaties zijn kennis toe aan het dienstenportfolio van Compris.

Mitch van der Heijden, algemeen directeur van Compris, over deze stap:
“Na een eerste gesprek met Alfons over de kennis en dienstverlening van NoMondai in de zomer van 2020 werd het idee geboren om de krachten te bundelen. In deze bijzondere tijd is focus op onze core-business belangrijker dan ooit voor Compris. Door de overname van NoMondai versnellen we de ontwikkeling van onze Asset Data Management propositie en verstevigen wij onze positie in de Asset Management markt.”

Alfons Kemper, voormalig managing consultant van NoMondai:
“Ik heb het vertrouwen dat Compris als professionele organisatie met een mooi track record de diensten van NoMondai verder kan ontwikkelen onder de vlag van Compris. Wij willen graag onderdeel uitmaken van deze transformatie en onze bijdrage leveren aan verdere ontwikkeling en groei van Compris.”

NoMondai heeft naast de ervaring met CMMS implementaties ook een online leeromgeving gecreëerd waarin interactieve cursussen zijn gebouwd. Deze leeromgeving is een katalysator om de ontwikkeling van de Compris Academy te stimuleren. Opbouwen en delen van kennis is tenslotte één van de belangrijkste pijlers van ons vakgebied.

Per 1 januari 2021 is NoMondai onderdeel geworden van Compris. De medewerkers van NoMondai worden opgenomen in het team met enthousiaste Asset Management Professionals van Compris.

Wilt u meer informatie over deze overname, dan zijn wij uiteraard bereid om dit in een persoonlijk gesprek toe te lichten via uw reguliere contactpersoon bij Compris of NoMondai.
Contact
Postadres:
NoMondai B.V.
Schipholweg 655
1175KR Lijnden

T: +31 (0)23 576 32 16
M: +31 6 234 132 12
@: