keyvisual 1 keyvisual 2 keyvisual 3 keyvisual 4
Home > Over ons
Over ons

NoMondai

De visie van NoMondai op het gebied van CONSULTANCY is gebaseerd op toegevoegde waarde voor de klant. Of het nu gaat om het functioneel ontwerp van een onderhoud beheer systeem, advies bij het opzetten van een opleidingsplan of het bouwen van een training, de toepasbaarheid en het rendement voor de klant staan centraal.

De strategie van het bedrijf is daarom gericht op het ontwikkelen van kwaliteitsproducten die bijdragen aan de doelstellingen van de opdrachtgever. En omdat elk bedrijf en elke opdracht anders is, zorgen wij voor flexibiliteit in de producten om dit ook mogelijk te maken.
Hiervoor onderhouden wij ook onze kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement, het onderhoudsproces, verander management en het geven van opleiding.

De klantvragen die wij krijgen zijn zeer divers. En de projecten die hieruit ontstaan zijn altijd gericht op het effectief en efficiënt bereiken van de overeengekomen doelstellingen. Deze meetbare resultaten liggen dan ook voor de start van het werk vast.
En voor NoMondai geldt: een project is pas gereed als de doelstelling behaald is en de gebruikers tevreden zijn.Maak hier persoonlijk kennis met de mensen achter NoMondai

AlfonsMoniqueJudith

Wist u dat:

De liefde voor instandhouding bij NoMondai ook naast het werk wordt doorgezet?

Volkswagenbus

Deze Volkswagenbus uit 1971 wordt met veel toewijding onderhouden en gebruikt.

 

Trots
De combinatie van jarenlange ervaring in onderhoud, kennis van de processen en het vermogen om verandering te realiseren vormt de basis voor onze kwaliteitproducten. En daar zijn wij trots op!