keyvisual 1 keyvisual 2 keyvisual 3 keyvisual 4 keyvisual 5
Home > Over ons > Achtergrond
Achtergrond

Alfons Kemper en NoMondai

Alfons Kemper is de oprichter en CEO van NoMondai. Alfons richtte NoMondai op omdat hij besefte dat 25 jaar kennis en ervaring significante waarde toevoegt aan een CMMS implementatie project.

Alfons gehele werkervaring staat in het teken van onderhoud. In verschillende rollen heeft hij gewerkt in onderhoudfuncties in de industrie, gebouwen, infrastructuur en maritiem. De opgedane praktische werkervaring wordt door hem gecombineerd met praktische ervaring op het gebied van Asset Management. Deze sterke combinatie is aangevuld met een grondige kennis van maintenance engineering, het onderhoudsproces en algemene technieken op het gebied van project-en verandermanagement.

Kortom, onze CEO begrijpt de technici, spreekt de taal van de leidinggevende en kan de materie helder en analytisch presenteren bij het management. Of het nu gaat om het ontwikkelen of ontwerpen van een concept, het geven of bouwen van een training of het aansturen van een implementatie, u bent zeker van een optimale uitvoering van uw project.

De naam NoMondai

NoMondai is een niet bestaand woord wat is opgebouwd uit een ontkenning (No) en het Japanse woord Mondai wat probleem betekent.
Geen probleem dus.
NoMondai wil haar klanten ontzorgen zodat zij zich ten volle kunnen richten op de eigen core-business.

Interesant?

Wil je ook werken in ons team?
Klik hier voor de mogelijkheden.